Ponuky - Pobyty

PONUKA SLUŽIEB, ktoré môžete využiť v Relaxačnej škole MONADA v Piešťanoch

Jogovo-rehabilitačné CVIČENIE – unikátne cvičebné zostavy, overené 25-ročnou praxou, na ozdravenie chrbtice a zlepšenie kĺbovej pohyblivosti, na spevnenie svalstva celého tela, odstránenie porúch v držaní tela, formovanie postavy, posilnenie kritických partií tela, povzbudenie činnosti vnútorných orgánov a zlepšenie metabolizmu.
Príďte si zacvičiť do skupiny alebo individuálne s lektorkou. Naučíme vás obľúbiť si telesné cvičenia a vychutnať si radosť z vlastného úspechu. Cviky a cvičebné zostavy sú príjemné a nenáročné, rešpektujú vašu momentálnu pohyblivosť a váš zdravotný stav. Pod vedením lektorky sa naučíte vnímať svoje telo ako celok, precítite svalový korzet, uvedomíte si podstatu pohybu aj nevyhnutnosť správneho držania tela. Budete prekvapení, ako rýchlo vaše telo pozitívne reaguje na pravidelné cvičenie – kĺby sa uvoľnia a zväčší sa rozsah ich pohyblivosti, svaly budú pevnejšie, váš pohyb ľahší a ladnejší.
Skupinové cvičenie:
Cena za 1 vstup (60 min.): 6 EUR
Súkromná hodina:
Cena za 1 vstup (60 min.): 29 EUR

RELAXÁCIA - MEDITÁCIA – spôsob, ako sa telesne aj duševne dostanete sa do stavu pokoja a pohody, ako zvládnuť každodennú záťaž
Po telesných cvičeniach najlepšie precítite regeneračné účinky relaxácie. Príjemná  hudba a pokojný hlas lektorky vám navodí stav hlbokej relaxácie. Okrem okamžitej úľavy v podobe uvoľnenia svalstva vám prinesie aj prehĺbenie dýchania a upokojenie celého organizmu, ktoré vedie rýchlo a bezpečne, k načerpaniu energie a k celkovej telesnej aj duševnej regenerácii.
Cena (30 min.): 19 EUR


RELAXÁCIA - MEDITÁCIA pod pyramídou – relaxačná technika na uvoľnenie napätia, prehĺbenie dýchania a navodenie pravidelného vnútorného rytmu organizmu. Pyramída svojim tvarom dokáže pri správnom nastavení prijímať energiu, ktorú precítite ako príjemné teplo alebo jemné mravčenie.
Ak máte akútny pocit, že sa potrebujete na chvíľu zastaviť a upokojiť, pobudnúť v tichu pri tónoch jemnej pozvoľne plynúcej hudby, uložte sa pod pyramídu a nechajte sa viesť tichým hlasom lektorky... Znovu objavíte prirodzenú schopnosť uvoľniť sa a zbaviť sa únavy. Stačí sa len počúvať, vnímať a prijímať…
Cena (30 min.): 19 EUR

Zdravotná a poznávacia VYCHÁDZKA - v krásnom prostredí Kúpeľného ostrova, Mestského parku, jazera Sĺňava, spojená s oddychom a načerpaním energie, s osobnou konzultáciou...
Spríjemnite si návštevu u nás v MONADE a spoznajte najznámejšie slovenské kúpeľné mesto Piešťany a Kúpeľný ostrov na vychádzke s pútavým výkladom o histórii mesta a kúpeľov.
Cena (60 min.): 19 EUR

OSOBNÉ KONZULTÁCIE – príjemné debaty na tému podľa vašej potreby pri výbornom bylinkovom čaji alebo čerstvo praženej káve z našej piešťanskej pražiarne.

Výklad TAROTOVÝCH KARIET – na zdravie, lásku, na vzťahy s rodičmi, deťmi, partnermi, na prácu, úspechy, životnú perspektívu...
Opýtajte sa tarotových kariet, ak potrebujete pomôcť pri riešení Vašich problémov – získať nadhľad v dôležitých životných situáciách, správne sa rozhodnúť, „pozrieť sa“ do vzťahov s deťmi, rodičmi, partnermi, kolegami a pochopiť ich... Získate uhol pohľadu potrebný na riešenie situácií v súlade so svojim vnútrom. Zistíte, čo potrebujete, čo je pre Vás práve teraz najlepšie.
Cena (30 min.): 29 EUR

Rodinná a vzťahová NUMEROLÓGIA – čísla dôležité pre Váš život. Spoznajte seba a svojich blízkych pomocou numerologického rozboru.
Numerologická analýza dátumu narodenia Vám prezradí, akým smerom sa máte uberať, čo je Vašim poslaním, ako by ste mali žiť v súlade so svojim vnútrom a naplnili tak poslanie svojho života. Dozviete sa, ako pochopiť svojich najbližších – rodičov, deti, partnerov a ako žiť s nimi v harmonických a vzájomne obohacujúcich vzťahoch
Cena (30 min.): 29 EUR

Vzťahy podľa ZNAMENIA ZVEROKRUHU - od Barana až po Ryby. Charakteristika znamení podľa živlov – oheň, zem, voda, vzduch.  Vplyv znamenia na ľudskú povahu a medziľudské vzťahy v rodine, v pracovnom prostredí...
Informácie o znameniach zverokruhu a živloch sú cestou, ako lepšie poznať seba aj druhých, ako v sebe objaviť kvality či nedostatky a ako s nimi pracovať, ako sa zamyslieť nad svojou existenciou, nad svojim konaním, nad vzťahmi s ostatnými ľuďmi a ako čo najlepšie využiť svoj potenciál, ktorý sme dostali "do vienka".
Cena (60 min.): 39 EUR

ÚPRAVA METABOLIZMU a telesnej HMOTNOSTI - ZDRAVÉ CHUDNUTIE - meranie hmotnosti, BMI, celkového a vnútorného tuku – diagnostika organizmu s osobnou konzultáciou.
Vyskúšajte a poraďte sa, ak máte problémy s nadváhou, s trávením, s vyprázdňovaním... Dozviete sa jednoduché tipy a triky na redukciu hmotnosti. Získate návod, ako zmeniť svoje stravovacie návyky, jesť zdravo, vyvážene a tým upraviť svoj metabolizmus a telesnú hmotnosť. Aj recepty na inšpiráciu... Na tom, čo jete, skutočne záleží!
Cena (60 min.): 39 EUR

Informácie a rezervácie:

Relaxačná škola MONADA, s. r. o.
N. Teslu 28, 921 01 Piešťany
Kontakty:
Lýdia Rybková: 0902 221 111, JLIB_HTML_CLOAKING
Milada Dobrotková: 0910 940 707, JLIB_HTML_CLOAKING
Web: www.monada.sk, www.monada.eu



Výlet do priepasti MACOCHA, ČR

Pri príležitosti MDD organizuje SSC pobočka Trenčín výlet autobusom do priepasti Macocha a Punkevní jeskyně pri Brne v Českej republike. Bližšie informácie  si môžete pozrieť http://www.propast-macocha.cz/.

Výlet sa uskutoční dňa 17. 6. 2018 (nedeľa).

Náklady na autobus členom hradí SSC. Nečlen prispieva na dopravu sumou 10.- €.

Strava vlastná. V areáli sú reštaurácie a bufety, kde je možnosť zakúpiť si stravu.

Prehliadku Punkevní jaskyně máme rezervovanú o 13:20 hod.  Celá prehliadka trvá cca 60 min. s prejazdom na loďke.

Vstupné do Punkevní jaskyně si uhradí každý účastník v autobuse v CZK:

- dospelí:                         180,- CZK

- deti (3 – 15 r., ZŤP):      100,- CZK

- seniori od 65 r., študenti do 26 r.:         160,- CZK

Nakoľko vstupné pre držiteľov ZŤP preukazu, pre študentov do 26 rokov (nutný preukaz), pre deti od 6 – 15 r. a pre seniorov (nad 65 r.) je zvýhodnené, prosím záujemcov o vypísanie návratky s presnými údajmi.

UPOZORNENIE:

Termín prihlásenia: do 12. 5. 2018 e-mailom ( JLIB_HTML_CLOAKING ), alebo poštou na adresu:

Malíková Katarína, Široká 17, 91105 Trenčín; info: tel. 0903 273 392 (návratky neposielajte na SSC Piešťany).

Počet osôb je limitovaný.

Odchod autobusu z Trenčína o 8:00 hod. z autobusovej stanice (pri vchode na vlakovú stanicu).

Záujemcovia z Dubnice nad Váhom sa dopravia do Trenčína samostatne.

Pri prihlásení viac ako 15 ľudí z Piešťan - odchod autobusu z Piešťan bude o cca 8:45 hod.

Ceny vstupov do jednotlivých jaskýň, mapu areálu, možnosti prepravy po areáli (dá sa aj pešo) a ceny prepravy sú dostupné na našej web stránke, resp. zašleme ich záujemcom o výlet po vyžiadaní mailom.

Záväznú prihlášku zasielame v prílohe informačného listu na máj.

 

V prípade záujmu o pripoistenie - tel. kontakt p. Macharová Mária, 0904 410 800


 

Rehabilitačné plávanie


SSC Piešťany poskytuje svojim členom príspevok na rehabilitačné plávanie v hoteli Granit – kúpeľný ústav na Teplickej ul. 81 v Piešťanoch. Záujemca si zakúpi na recepcii vstupenku (permanentku) v plnej hodnote a po jej vyčerpaní ju predloží predsedníctvu SSC spolu s dokladom o zaplatení (bloček), člen obdrží príspevok vo výške 40 % z ceny vstupenky. Pozor permanentka je časovo (dátumom) obmedzená. Na nevyčerpanú permanentku príspevok neposkytujeme.

Vstupné a otváracie hodiny nájdete na: https://granitpiestany.sk/cennik/

Orientačné vstupné na 2 hod.: dospelý = 5.- €, dieťa (3 – 15 r.) = 3.- €


 

Rehabilitačné a relaxačné cvičenia

Predsedníctvo SSC poskytuje členom zľavu na permanentky na rehabilitačné cvičenia v „Relaxačnej škole MONADA“ v Piešťanoch. Po predložení použitej permanentky na meno člena a doklade o zaplatení (bloček) bude poskytnutý príspevok - pre člena celiatika je 50%, pre člena neceliatika je 35% z ceny permanentky.

 


 

Ponuka Domu umenia v Piešťanoch

Dom umenia v Piešťanoch ponúka na vybrané predstavenia zľavy pre osoby s ŤZP preukazom. Pre získanie zľavy je potrebné preukázať sa príslušným preukazom.



PONUKA POBYTOV:

 

Nové turnusy detských letných táborov v Turistickej ubytovni NITA - Mlynky